Koop met zekerheid

Mabre Computers biedt duidelijkheid en zekerheid
  

computer systemen


basic tower

basis computer

Gebruikt u de computer alleen voor internet, mail en tekstverwerken met bv Microsoft office of bedrijfsmatig voor uw boekhouding, dan heeft u aan dit systeem voldoende en kunt u kiezen voor de AMD of Intel processor, 4GB werkgeheugen(of hoger) en een 1TB harde schijf.

grafische computerkast

grafische computer

Werkt u met grafische- of video software, kies dan voor een snelle videokaart met open GL en 3D ondersteuning, een Intel i7 of AMD processor en minimaal 16 GB intern geheugen en een SSD als opstartschijf met een 2TB hardeschijf voor opslag. Het intern geheugen kunt u uitbreiden

game_computer_kast

game computer

Voor de gamers onder ons is een systeem samen te stellen waar ze van smullen. Een super snelle grafische kaart met 3 of 4 GB geheugen, 16 of 32 GB intern geheugen, en de snelste processors van AMD of Intel. En naturlijk een SSD opstartschijf.

iMac

iMac of mac pro

Of je nu graag professioneel foto's en video's bewerkt of je dagelijkse administratie bijwerkt, met de iMac zie je precies waar je mee bezig bent.  Achter de bijzonder dunne behuizing vind je 4 usb 3.0 poorten, 2 thunderbolt poorten en een geheugenkaartsleuf.

systeemkast gaming


coolmaster

coolermaster


nzxt big tower

NZXT Big tower


NZXT PHANTOM BIG TOWER

nzxt phantom big tower


storm enforcer kevin

storm enforcer


Heeft u informatie nodig  over een van de  computersystemen  of  speciale  systeem of hardware wensen, wij helpen u graag .

laptops - notebooks


asus tablet serie

Asus

Een ruime keuze aan geavanceerde entertainment-modellen die uitzonderlijke prestaties leveren op elk gebied. Voor liefhebbers van multimedia en games bieden de modellen meer dan genoeg prestatie-vermogen.

asus laptop

asus

De ZenBook is ontworpen om overal mee naar toe te nemen. Met een gewicht van slechts 1,3 kg en een dikte van slechts 1,49cm is het nooit een last en altijd een genot. Maar het is niet alleen een verbazingwekkend mooie, lichte laptop: hij is ook bijzonder krachtig en zit boordevol met de nieuwste high-performance technologie.

lenovo laptop

lenovo

15" laptop voor de kleine onderneming met een perfecte balans tussen functionaliteit, ontwerp en waar voor uw geld Nieuwste Intel® Core™ processorkracht Tot Windows 10 Pro. Optionele baanbrekende Intel® RealSense™ 3D camera Optionele aparte grafische kaart Optionele vingerafdruklezer

HP laptop

hp

De dunste laptop die wij ooit maakten, slechts 12,9 mm dik, zal met zijn fraaie metalen behuizing en een schitterend Full-HD scherm zorgen dat u goed voor de dag komt. Hoge prestaties en een dun profiel gaan samen met 6e generatie Intel® Core™ i-processors, tot 128 GB SSD en een groot aantal poorten.

Tablets en all in ones


asus tablet

Asus tablet


asus all in one

asus all in one

24 inch scherm

msi all in one

msi all in one

24 inch scherm

msi gaming all in one

msi gaming

Msi gaming all in one